top of page

September Venus

Updated: Oct 10, 2018

Nu har vi varit igång en tid med alla era barn. Vi lär känna varandra mer och mer för varje dag och barnen börjar komma in i våra rutiner.


Vi välkomnar Kiara med familj som börjat sin inskolning den 17 september.

Det var inte många närvarande på föräldramötet. Lite om det vi tog upp var att vi ska jobba med barnens trygghet, självständighet, rörelse och skogen. Vi ska följa årstiderna, barnen får uppleva hösten nu då det blir kallare, löven ändrar färg och plocka naturmaterial.


Det börjar vara dags för varmare kläder. Tänk på att ha tumvantar till barnen, ej fingervantar, skorna bör vara fodrade nu eftersom de lätt bli kalla om fötterna.

Verksamheten: Barnen har lekt i vattenrummet. Där har de vispat, hällt och öst. Vi har limmat en gemensam hösttavla, både vuxna och barn, och även haft rörelse på fotbollsplan. Vårt fokus är barnens trygghet. Lek med vatten och rörelse ser vi främjar deras trygghet, de hittar glädje och koncentration då.


Sjukdomar som går nu är förkylningar och feber. Ring och sjukanmäl på

telnr; 08 428 719 59, friskanmäl också på samma nummer. Även efter helg. Det går att ringa dygnet runt på telefonsvararen.

Vi vet att några föräldrar markerar barnens kläder! Men vi vill gärna påminna er, för det underlättar för oss att hitta rätt kläder till era barn, tack!


Viktiga datum:

4/10 fotografering

23/10 förskolan stänger kl. 16.00 för personalmöte

Hälsningar Lena och Maribel

6 views0 comments

Recent Posts

See All

September Solen

Hej alla föräldrar, här kommer lite info från oss. Vi är nu i full gång med våra aktiviteter, Måndag utedag för alla barn, Torsdagar har vi Naturskolan, övriga dagar Montessoripass, yoga och vårt tema

September Pluto

Hej alla barn och föräldrar Tack för ett trevligt föräldramöte, för er alla som inte kunde komma vill vi berätta att under den här terminen kommer vi att arbeta med djurtema, då många av våra barn vis

Augusti Venus

Nu är vi igång igen efter en härlig och behövlig ledighet/semester. Vi välkomnar gamla och nya barn med familjer till oss. Barngrupp: Vi har överinskolat nästan hela vår barngrupp till Pluto. Nu har v

Comments


bottom of page